Recente berichten
Uitgelichte berichten

Music for a Smile

Music for a Smile is al aan zijn derde dag toe. De gezellige Grote Markt te Tienen ontvangt vanavond heel wat artiesten. Om 18.30u mag zangduo Jens & Jonathan de aftrap geven. Daarna komen achtereenvolgens Mario Franco, Lisa van The Voice, Metejoor, Ida de Nijs (winnares van een Loftrompet), Danny De Roover, Guy Neve (winnaar van een Loftrompet vorig jaar) en Kim Dejonghe (jonge artieste van wie de carrière nu al in een stroomversnelling zit) een optreden en interview geven. Afsluiten doet men vanavond om 22.30u met Jacoman.

Opvallend feit is dat de organisatie de bevestiging heeft gekregen dat er ook kandidates voor Miss België hun opwachting zullen maken.

Een gift voor het goede doel is welkom, maar je kunt ook deelnemen aan de Santa Claus Warmathon die stipt om 19 uur zal starten aan het glazen huis. Mensen die vooraf inschreven betaalden 5 euro, maar vandaag zelf kan ook nog worden ingeschreven voor de prijs van 8 euro.

Dat wordt weer een gezellige bedoening op de Grote Markt te Tienen! Voor wie er echt niet bij kan zijn is er een livestream op glazenhuistienen.be.

Tekst: Nico Vanaken

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

responsive lay-out

Mario Franco © 2019 Alle rechten voorbehouden

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. mariofranco.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. mariofranco.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen. Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van mariofranco.be.

Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld. Het Belgisch recht is van toepassing.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now