Recente berichten
Uitgelichte berichten

Biseksualiteit Mario Franco werd in single verwerkt

Zo werd "Laat mij nu niet staan" autobiografisch.

Mario Franco leidt niet het leven dat je vaak tegenkomt in onze huidige maatschappij. Knap van de man dat hij op televisieopenlijk uitkomt voor zijn biseksualiteit. Hij woont zelfs samen met twee partners. Mario Franco kwam met goedkeuring van de partners hiermee naar buiten, zei hij in Ment op zondag. Deze relaties houden nu reeds vijf jaar stand en de discokoning hoopt dat dit eeuwig mag blijven duren. De nieuwste single van Mario Franco luistert naar de naam "Laat mij nu niet staan" en dat is een cover van "Don't leave me this way". Bart Herman herwerkte dit nummer, zodat het autobiografisch werd met de biseksualiteit van Mario als uitgangspunt. Mario Franco laat op deze manier niet alleen zijn vrolijke, maar ook zijn kwetsbare kant zien. De koning van de disco heeft nog vele dromen en hij hoopt in 2018 nog meer te mogen optreden. Zijn jongste dochter, van vier kinderen danst trouwens met hem mee bij de optredens.

Tekst: Nico Vanaken

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

responsive lay-out

Mario Franco © 2019 Alle rechten voorbehouden

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. mariofranco.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. mariofranco.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen. Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van mariofranco.be.

Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld. Het Belgisch recht is van toepassing.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now