Recente berichten
Uitgelichte berichten

MARIO FRANCO’S NIEUWE SINGLE HEEFT DUBBELE BODEM

Vlaanderen, donderdag 26 oktober 2017 - Vlaanderen mag zich gelukkig prijzen. Want na een schlager- en een ambiancekoning heeft het nu ook een onvervalste discokoning: Mario Franco. Die doet met z’n nieuwe single ‘Laat Mij Nu Niet Staan’ z’n naam meteen alle eer aan. De carrière van Mario Franco zit duidelijk in de lift. Sinds hij eind 2015 jaar z’n debuutsingle ‘Ik Kan Je Niet Laten Gaan’ uitbracht, viel het discominnend publiek als een blok voor de kleurrijke Vlaamse versie van Boy George. Getuigenis Niet alleen op het vlak van muziek zijn er parrallellen tussen die laatste en Mario Franco. Dit voorjaar kwam de zanger nog in het nieuws met het nieuws dat hij op mannen en op vrouwen valt én dat hij naast zijn vrouw Peggy ook nog een relatie heeft met een man. Mario hoopte met die getuigenis een baken te zijn voor mensen die worstelen met hun gevoelens rond hun geaardheid. “Leef je eigen leven en voel je daar gelukkig bij,” wist hij toen. Discohit met persoonlijke toets Voor zijn nieuwe single koos Mario Franco opnieuw voor een Nederlandstalige bewerking van een hit van The Communards uit 1986: ‘Don’t Leave Me This Way’. Voor de tekst ging Franco samenzitten met tekstdichter Bart Herman. Die laatste luisterde aandachtig naar de boodschap die Franco in het nummer wou leggen: wees jezelf, durf uitkomen voor wie je bent; iets wat voor Mario heel belangrijk is. Producer Patrick Hamilton, die vanaf dag één in Mario Franco’s talent geloofde, nam opnieuw plaats achter het mengpaneel. Het resultaat is een schitterende nieuwe single ‘Laat Mij Nu Niet Staan’. Dubbel bodem “Het nummer kan je het best omschrijven als een song met een dubbele bodem,” laat Mario weten. “Enerzijds heb je de vrolijke, onbezorgde discomelodie en anderzijds is er de persoonlijke tekst met een diepere boodschap: ‘wees jezelf’. Die dubbele bodem trek ik graag door in de videoclip van het nummer én ook in m’n persoonlijk leven. Voor de meeste mensen ben ik de vrolijke, onbezorgde discokoning, maar ik heb ook een serieus kantje. Die twee facetten van mezelf kunnenn verwerken in m’n songs, vind ik fantastisch,” besluit Franco. Meer info: mariofranco.be Erik Clyncke Eigen Berichtgeving.

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

responsive lay-out

Mario Franco © 2019 Alle rechten voorbehouden

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. mariofranco.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. mariofranco.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen. Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van mariofranco.be.

Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld. Het Belgisch recht is van toepassing.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now