Recente berichten
Uitgelichte berichten

Op 24 juli is er de eerste VBRO Radioshow in Jabbeke

Deze zomer vinden daar drie shows van radiozender VBRO plaats.

De eerste van drie VBRO radioshows op het Klein Strand in Jabbeke, ter hoogte van de Varsenareweg 29 vindt plaats op zondag 24 juli. Een zevental artiesten zullen er op deze namiddag het beste van zichzelf geven. Vanaf 14u wordt er een leuk feestje gebouwd met Mario Franco, Tamara & Tom (Davys), Danny Fabry, Michael Lanzo, Johan Veugelers, Paul Severs en Jettie Pallettie. Die laatste zal bijna letterlijk “Feest in de tent” brengen.

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

responsive lay-out

Mario Franco © 2019 Alle rechten voorbehouden

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. mariofranco.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. mariofranco.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen. Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van mariofranco.be.

Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld. Het Belgisch recht is van toepassing.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now