Recente berichten
Uitgelichte berichten

Mario Franco stelt voor 'Bel Me Op'

Discokoning Mario Franco swingt dezer dagen op de tonen van de Wham!-klassieker 'Wake Me Up'. 'Bel Me Op' kwam vorige week uit en even kleurrijk als de single, is de bijhorende videoclip die sinds vandaag uit is.

Mario Franco heeft er vanaf zijn eerste single een punt van gemaakt om bij elk nummer ook te verrassen met een flitsende, kleurrijke videoclip. Een clip die even leuk is om naar te kijken dan te luisteren naar het nummer zelf.

Ook voor de videoclip van 'Bel Me Op' haalde Vlaanderen's discokoning het onderste uit de kast. Waar Mario Franco ook langskomt: het is er altijd feest. In de clip weet hij zelfs een saai badhuis tot een echte feestzaal om te toveren. En dat hij niet om een stunt verlegen zit, bewijst de scène waarin Franco een heuse poolparty op gang trekt. Om maar te zeggen: de clips van Mario Franco zijn even flamoyant als de zanger die erin meespeelt!

Kenny De Thaey tekende weer voor de productie van deze opzwepende clip. De Thaey produceerde in het verleden al de clips van 'Ik kan je niet laten gaan' en 'Doe mijn 'n plezier' en werkte ook al samen met heel wat andere Vlaamse artiesten. Dat Mario Franco zich graag door de besten laat omringen, bewijst hij ook weer met de productie van 'Bel me op': het nummer werd geschreven door Bart Herman en Patrick Hamilton tekende voor een feilloze productie.

'Bel Me Op', de nieuwe single van Mario Franco, is vanaf nu verkrijgbaar als download op iTunes.

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

responsive lay-out

Mario Franco © 2019 Alle rechten voorbehouden

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. mariofranco.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. mariofranco.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen. Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van mariofranco.be.

Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld. Het Belgisch recht is van toepassing.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now