Recente berichten
Uitgelichte berichten

‘IK BLIJF MAAR DENKEN AAN JOU’ VAN MARIO FRANCO

Sinds zijn eerste single ‘Ik kan je niet laten gaan’, wist Mario Franco zich te onderscheiden door zijn opzwepende discomuziek en zijn opvallende looks die erg aan Boy George doen denken. Mario’s laatste wapenfeit dateert van begin deze zomer. ‘Doe mij ’n plezier’ bleek een waardige opvolger te zijn voor zijn debuutsingle. En nu de feestdagen in het verschiet liggen pakt Mario Franco opnieuw uit met een oorwurm van formaat…

Voor z’n nieuwe single ‘Ik blijf maar denken aan jou’ ging Marco Franco grasduinen in het repertoire van de Britse groep Londonbeat. Die had in 1990 een dikke hit te pakken met het nummer ‘I’ve been thinking about you’; een nummer dat helemaal op het lijf geschreven is van Vlaanderens eerste discokoning. Franco legde het nummer voor aan zijn producer Patrick Hamilton die hem aanraadde om Bart Herman een Nederlandse tekst te laten schrijven op het nummer. Niet veel later was ‘Ik blijf maar denken aan jou’ een feit.

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

responsive lay-out

Mario Franco © 2019 Alle rechten voorbehouden

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. mariofranco.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. mariofranco.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen. Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van mariofranco.be.

Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld. Het Belgisch recht is van toepassing.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now