Recente berichten
Uitgelichte berichten

Ultratop 50 Vlaams Week 35

Slechts van twee singles moeten we afscheid nemen deze week. Twee weekjes mocht jong talent Lisa-May haar “Salsa” dansen in deze hitlijst. Haar bijna naamgenote Lissa Lewis hield het met 24 weken wat langer vol, maar ze deed dat met een “Sprong in het duister”.

Mario Franco vroeg “Doe mij 'n plezier” en dat hebben we gedaan. Hij is nieuw op nummer 49. Het nieuwe jonge talent Gilles Simoens mag terecht trots zijn dat hij deze week meteen binnenkomt op plaats 36.

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

responsive lay-out

Mario Franco © 2019 Alle rechten voorbehouden

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. mariofranco.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. mariofranco.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen. Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van mariofranco.be.

Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld. Het Belgisch recht is van toepassing.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now