Recente berichten
Uitgelichte berichten

‘DOE MIJ ’N PLEZIER’ VAN MARIO FRANCO

Mario Franco is allesbehalve een saai en kleurloos persoon. Begin dit jaar maakten we voor het eerst kennis met de kleurrijke Mario toen hij zijn remake van ‘Never can say goodbye’ van The Communards op ons losliet. ‘Ik kan je niet laten gaan’ – een productie van Patrick Hamilton – haalde moeiteloos de hitlijsten en werd positief onthaald bij vele radiostations. Met de zomer voor de deur, kon een opvolger niet uitblijven. Deze keer koos Mario Franco voor een eigen bewerking van ‘You make me feel mighty (real)’ van Sylvester uit 1989.

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

responsive lay-out

Mario Franco © 2019 Alle rechten voorbehouden

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. mariofranco.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. mariofranco.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen. Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van mariofranco.be.

Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld. Het Belgisch recht is van toepassing.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now