Recente berichten
Uitgelichte berichten

Wie is Mario Franco ?

Nieuwe naam in de showbizz. Sinds kort maakt Vlaanderen kennis met Mario Franco. De nieuwe zanger werd uitgenodigd in “Ment op zondag”. Momenteel kennen we Mario van zijn eerste single “Ik kan je niet laten gaan”. Van zijn producer Patrick Hamilton mocht hij meteen gek doen en Mario liet zijn creativiteit dan ook de vrije loop. Hij koos voor nogal speciale schmink en niet alledaagse kledij. Toen hij bijna 40 werd vond hij het tijd voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Eerder trad hij al op bij één of ander free podium of op braderijen. In 2006 won Mario “De Briljante Stem” in Gent.Mario Franco werkt al 18 jaar in de bejaardenzorg in Brugge. Hij komt zo ook aan huis bij de mensen, om hun o.a. de bejaarden te wassen. Daar is hij wel helemaal anders gekleed uiteraard.In april of mei zou er een opvolger voor zijn eerste hitsingle klaar moeten zijn. Daarna denkt hij eraan om nog 1 covertje te brengen en later denkt hij eraan om volledig nieuwe nummers te maken.In het televisieprogramma liet hij ook nog enkele privéfoto's zien van zijn vrouw en 2 dochters van 14 en 20 jaar.

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

responsive lay-out

Mario Franco © 2019 Alle rechten voorbehouden

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. mariofranco.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. mariofranco.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen. Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van mariofranco.be.

Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld. Het Belgisch recht is van toepassing.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now