Recente berichten
Uitgelichte berichten

‘IK KAN JE NIET LATEN GAAN’ VAN MARIO FRANCO

Het jaar 2016 is op muzikaal gebied alvast mooi gestart. De laatste weken kunnen we er niet omheen. Vlaanderen heeft er een nieuwe discokoning bij. Mario Franco lijkt zo uit de jaren ’70 te komen. Zijn hoge stemkleur toont gelijkenissen met Jimmy Sommerville. Zijn debuutsingle wordt duchtig gedraaid op Ment Tv en op verschillende radio’s. Zijn eerste single heet ‘Ik Kan Je Niet Laten Gaan’. Het is een opvallende nummer geworden met een opvallende clip. De productie werd onder handen genomen door niemand minder dan Patrick Hamilton en Bart Herman zorgde voor de tekst. De opvallende clip werd geregisseerd door Kenny De Thaey.

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

responsive lay-out

Mario Franco © 2019 Alle rechten voorbehouden

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. mariofranco.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. mariofranco.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen. Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van mariofranco.be.

Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld. Het Belgisch recht is van toepassing.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now