Meer weergeven
Meer weergeven
Meer weergeven

Navigeer naar je gewenste pagina

( beweeg met de muis over de gekleurde vakken )

Meer weergeven
Meer weergeven
Meer weergeven
 
 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
 
  • Grey YouTube Icon

Meer video's

 
 

Voor de uitreiking van de muziekprijzen voor de Vlaamse amusementsmuziek slaan Vlapo en Ment TV opnieuw de handen in elkaar, met steun van Radio 2. De uitreiking van de Loftrompetten gaan naar jaarlijkse traditie gepaard met een spetterende eindejaarsshow met live optredens van heel wat Vlaamse artiesten. De uitreiking van de Loftrompetten en de eindejaarsshow worden op oudejaarsavond op Ment tv uitgezonden. De presentatie is in handen van Micha Marah en Johan Verstreken.

LOFTROMPETTEN 2017
LOFTROMPETTEN 2017

Feestpaleis te Beervelde

tijdens uitreiking

LOFTROMPETTEN

Mario Franco had een belangrijke mededeling te doen: in het programma Ment Op Zondag, het praatprogramma met Herbert Verhaeghe, zou de zanger een onthulling doen over zijn privéleven.  Wie de uitzending heeft gezien, weet dat de zanger woord heeft gehouden.
Het was best een heftig gesprek dat Mario Franco had met Herbert.  In het interview had Mario het onder meer over zijn zware jeugd, het gemis aan familie en het feit dat hij vroeger zwaar werd gepest omdat hij ‘anders’ was dan de anderen.

Ment op zondag
Ment op zondag

Mario Franco

te gast bij MENT op zondag

Mario Franco

tijdens benefietavond

Mario Franco in de bres voor slachtoffers van een woningbrand te Tielt - Winge hier op hun benefietavond. De opbrengst ging naar de zestien Tielt-Wingse inwoners die in 2017 slachtoffer werden van een woningbrand. De hulp, een initiatief van Sammy Moore en verschillende Vlaamse vedetten werd door de getroffen familie en de fans erg geapprecieerd.

Meer weergeven

Mario Franco

op de foto

met fans

 

responsive lay-out

Mario Franco © 2019 Alle rechten voorbehouden

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. mariofranco.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. mariofranco.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen. Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van mariofranco.be.

Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld. Het Belgisch recht is van toepassing.